Voksne

Trening for alle

I Hwa Rang har vi treningstilbud for alle aldersgrupper og forutsetninger. Det spiller ingen rolle om du kommer rett fra sofaen eller om du har trent hele livet, i Hwa Rang trener du på dine egne premisser. Vi har ingen øvre aldersgrense på våre treninger og det er aldri for sent å begynne å trene.

Tren hele kroppen

Taekwondo er en allsidig treningsform for hele kroppen. Mosjon, styrke, smidighet og kroppsbeherskelse er viktige deler av treningen. Samtidig trener du psyksiske egenskaper som fokus og mental balanse. Taekwondo er en fin måte å koble av fra en ellers stressende hverdag.

Hva foregår under trening

Treningen starter alltid med oppvarming. På voksenpartiene bruker vi god tid på denne delen av treningen for å unngå skader. Øvelsene under oppvarmingen forbedrer styrke, kondisjon og bevegelighet. Treningen fortsetter med uttøying. Resten av treningen dreier seg gjerne om et tema, som for eksempel selvforsvar eller grunnleggende taekwondoteknikker.

Sosialt

I Hwa Rang vil du komme inn i et sosialt miljø som du vil nyte godt av både i og utenfor treningssalen. Siden vi ofte trener i par vil du bli godt kjent med de du trener med og sammen vil dere pushe hverandre til å yte bedre.