Om Hwa Rang Holmen

Vi holder til i store og flotte lokaler i kjelleren på Holmen Næringspark, Nye Vakås vei 64. Lokalene inneholder to saler, egentreningsområde, garderober med dusj, resepsjon og oppholdsrom. I tillegg er det godt med parkeringsplasser rett utenfor.

Taekwondo for barn, ungdom og voksne

Taekwondo er en allsidig treningsform som passer like godt om du er fire eller seksti år. Treningen gir bedre fysisk og mental styrke, samtidig som det er morsomt og sosialt. Vi har egne partier for barn (4–8 år), junior (9–12 år) og senior (fra 13 år). Les mer om taekwondo for barn, ungdom og voksne.

Gratis prøvetime

Lurer du på om taekwondo er noe for deg? Fyll ut kontaktskjemaet, så avtaler vi tidspunkt for en gratis prøvetime!

Erfarne kampsport-instruktører

Klubbens hovedinstruktører er Erik Heumrønningen (4. dan) og Anna Heumrønningen (4. dan). Begge to har over 13 års erfaring som kampsport-instruktører.

Nunchaku

I tillegg til taekwondo er det mulighet for å trene nunchaku i Nintai Nunchakuklubb som også holder til i lokalene. Vi har nunchaku-trening for junior (8-12 år) og senior (fra 13 år).

Priser for kampsport-trening

Treningen koster kroner 350/400 (under/over 16 år) per måned. Om du også vil trene nunchaku koster dette 50 kroner ekstra. Vår startpakke inkluderer drakt og to ukers trening for 300 kroner.

Taekwondo for barn fra 5 til 8 år