Aktiviteter

Dette skjer i februar

Vinterferie 19. til 23. februar

I vinterferien følger vi ferietimeplan og det blir kun trening på mandagen. Onsdag og torsdag holder vi stengt:

Kids fra 17.00 til 17.45
Alle junior fra 17.00 til 17.55
Alle senior fra 19.00 til 20.40

Aktivitetsskole i vinterferien

Vi gjentar suksessen fra sommerskolen og arrangerer aktivitetsskole med taekwondotema i vinterferien. Siden mange velger å ta fri deler av ferien blir det mulig å velge mellom tre eller fem dager, og tilbudet er åpent for barn fra 6–12 år. Det er også mulig for barn som ikke trener taekwondo fra før å være med. Les mer og meld deg på aktivitetsskolen her.

NC1 og regionalt stevne på Jessheim 24. februar

Lørdag 24. februar er det norgescup og regionalt stevne på Jessheim. De som ønsker mer informasjon om konkurranser kan sende mail til holmen@hwarang.no, eller spørre Erik eller Anna.

Ferdighetsmerker 26. februar til 1. mars

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

Dette skjer i mars

Danseminar fra 2. cup (rødt belte)

Lørdag 10. og søndag 11. mars arrangerer vi danseminar. Alle som har tenkt til å gradere til dan det nærmeste året må delta på kurset (med mindre de deltok på seminaret for de over 30), og vi anbefaler også alle svartbelter til å delta for å være oppdatert på pensum. Husk at alle som skal opp til 1. dan også må ha to seminar før dere graderer. Seminaret er derfor åpent for alle fra rødt belte 2. cup. Du kan melde deg på seminaret ved å bruke påmeldingsskjemaet her. For mer informasjon, se Innbydelse til danseminar.

17. og 18. mars: NC2 og ØC2 på Bygdøy

Lørdag 17. mars er det norgescup på Bygdøy og dagen etter arrangeres østlandscup samme sted. Forskjellen på norgescup og østlandscup er at norgescupen er for de som har erfaring fra konkurranser fra før, mens østlandscup er for begynnere.  Om noen har lyst til å prøve seg i konkurranser er østlandscup et fint stevne å starte i. De som ønsker mer informasjon om konkurranser kan sende mail til holmen@hwarang.no, eller spørre Erik eller Anna.

Gradering for kids 19. mars

Det blir gradering for alle kids mandag 19. mars klokken 17. Det blir ingen vanlig trening for kids denne dagen. Påmelding kommer.

Gradering for junior og senior 22. mars

Det blir gradering for alle junior og senior torsdag 22. mars. Det blir ikke vanlig trening denne dagen. Påmelding kommer. Oppmøte:
Junior til og med oransje belte: 17.00
Junior over oransje belte: 18.15
Senior: 19.30

Påskeferie

Senteret holder stengt i påskeferien og det blir ingen trening i denne perioden. Dette gjelder også 1. påskedag.

Konkurranse for kids og junior

Onsdag 11. april er det konkurranse for kids og junior. Alle som deltar får medalje og konkurransen foregår i vanlig treningstid.

Danseminar for de over 30, 15. april i Drammen (NY DATO)

Det blir dangraderingskurs for alle voksne fra rødt belte 2. cup og oppover lørdag 15.04 fra 10 til 17. Etterpå blir det felles middag i Drammen. Seminaret koster 390 per pers. (250 for instruktører). Dette seminaret er gyldig som obligatorisk seminar for voksne som skal opp til gradering til sort belte (husk at man trenger to seminarer før gradering). Vanlig danseminar for alle aldre blir 10. og 11. mars. Mer informasjon og påmelding kommer.

Ferdighetsmerker 23.-26. april

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

Dette skjer i mai

Ta-med-venner-uke

7. til 9. mai er det ta-med-venner-uke. Da kan alle som vil ta med seg en eller flere venner eller familiemedlemmer på trening helt gratis.

Ingen trening på helligdager i mai

Det blir ikke trening på Kristi himmelfart (10. mai), 17. mai og Pinse (21. mai).

Ferdighetsmerker for kids og junior 28-31. mai

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

Dette skjer i juni

Gradering for kids 6. juni

Kids kan velge mellom å gradere onsdag 6. juni 17.00 på senteret, på sommerleiren i Drammen 10-11. juni eller på gradering tidlig i høst. PS: Dere trenger ikke å fylle inn antall treninger i påmeldingen.
Påmelding kommer

Dangradering 15. juni

Fredag 15. juni er det dangradering på senteret i Drammen.

Sommerleir i Drammen 16-17. juni

Tradisjon tro arrangeres årets sommerleir på Konnerud i Drammen.  Det blir trening tilpasset alle aldre og beltegrader. Junior og senior kan gradere på sommerleiren eller på gradering tidlig i høst. Mer informasjon og påmelding kommer.

Sommertimeplan fra 18. juni

Fra 18. juni følger vi ferietimeplan og det blir kun trening på mandager, onsdager og torsdager holder vi stengt:

Kids fra 17.00 til 17.45
Alle junior fra 17.00 til 17.55
Alle senior fra 19.00 til 20.40

Sommerskole i uke 26 og 27

Har du lyst på et alternativ til SFO en av de første ukene av skoleferien? Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer  sommerskole i uke 26 og 27. Hvis interessen er stor kan det også bli aktuelt med andre uker. Mer informasjon og påmelding kommer.

Sommerstengt i juli

Erfaringsmessig er det svært få som benytter seg av treningstilbudet i juli. I fjor stengte vi i juli og sparket i stedet i gang høsten med en sosial og morsom treningshelg. Tilbakemeldingene var udelt positive og vi gjentar derfor suksessen i år. Det blir trening, aktiviteter, konkurranse og sosiale aktiviteter for både store og små. For kids og junior blir det overnatting fra fredag til lørdag, mens det for senior blir seminar på lørdag og søndag, med felles middag på lørdagen. Deltakelse på treningshelgen er inkludert for alle som var medlemmer i juli og teller som fire treninger. Treningshelgen arrangeres 31. juli til 2. september. Mer informasjon og påmelding kommer.