Aktiviteter

Dette skjer i april

Danseminar for de over 30, 15. april i Drammen (NY DATO)

Det blir dangraderingskurs for alle voksne fra rødt belte 2. cup og oppover lørdag 15.04 fra 10 til 17. Etterpå blir det felles middag i Drammen. Seminaret koster 390 per pers. (250 for instruktører). Dette seminaret er gyldig som obligatorisk seminar for voksne som skal opp til gradering til sort belte (husk at man trenger to seminarer før gradering). Vanlig danseminar for alle aldre blir 10. og 11. mars. Mer informasjon og påmelding kommer.

Ferdighetsmerker 23.-26. april

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

Vanlig trening 30. april

Til tross for inneklemt dag holder vi vanlig trening mandag 30. april.

Dette skjer i mai

Ta-med-venner-uke i uke 19

7. til 9. mai er det ta-med-venner-uke. Da kan alle som vil ta med seg en eller flere venner eller familiemedlemmer på trening helt gratis.

Ingen trening på helligdager i mai

  • Kristi himmelfart 10. mai
  • 17. mai
  • Annen pinsedag 21. mai

Ferdighetsmerker for kids og junior 28-31. mai

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

Dette skjer i juni

Gradering for kids 11. juni (OBS ny dato!)

Kids kan gradere mandag 11. juni 17.00 på senteret, eller på gradering tidlig i høst. PS: Dere trenger ikke å fylle inn antall treninger i påmeldingen. Junior og senior graderer på sommerleiren.
Påmelding kommer

Dangradering 15. juni

Fredag 15. juni er det dangradering på senteret i Drammen.

Sommerleir i Drammen 16-17. juni

Tradisjon tro arrangeres årets sommerleir på Konnerud i Drammen.  Det blir trening tilpasset alle aldre og beltegrader. Junior og senior kan gradere på sommerleiren eller på gradering tidlig i høst. Mer informasjon og påmelding kommer.

Sommertimeplan fra 18. juni

Fra 18. juni følger vi ferietimeplan og det blir kun trening på mandager. Onsdager og torsdager holder vi stengt:

Kids fra 17.00 til 17.45
Alle junior fra 17.00 til 17.55
Alle senior fra 19.00 til 20.40

Sommerskole i uke 26 og 33

Har du lyst på et alternativ til SFO? Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer  sommerskole i uke 26 og 33. Hvis interessen er stor kan det også bli aktuelt med andre uker.
Mer informasjon og påmelding

Sommerstengt i juli

Erfaringsmessig er det svært få som benytter seg av treningstilbudet i juli. I fjor stengte vi i juli og sparket i stedet i gang høsten med en sosial og morsom treningshelg. Tilbakemeldingene var udelt positive og vi gjentar derfor suksessen i år. Det blir trening, aktiviteter, konkurranse og sosiale aktiviteter for både store og små. For kids og junior blir det overnatting fra fredag til lørdag, mens det for senior blir seminar på lørdag og søndag, med felles middag på lørdagen. Deltakelse på treningshelgen er inkludert for alle som var medlemmer i juli og teller som fire treninger. Treningshelgen arrangeres 31. august til 2. september. Mer informasjon og påmelding kommer.

 

Dette skjer i august

Treningsoppstart etter ferien

Vi håper alle har hatt en fin og avslappende sommerferie. For de som er tilbake fra ferie i august starter vi opp med sommertimeplan fra uke 32. Første trening blir mandag 6. august. Vi følger da disse treningstidene:

Kids: Mandager fra 17.00 til 17.45
Alle junior: Mandager fra 17.00 til 17.55
Alle senior: Mandager fra 19.00 til 20.40

Fra 20. august blir det vanlig timeplan. Vi anbefaler alle å følge med i Facebookgruppen ”Hwa Rang Holmen medlemsgruppe” for påminnelser om treningstider og andre aktiviteter.

Sommerskole 13. til 17. august

I uke 33 er det ny mulighet til å delta på vår sommerskole! Deltakelse teller som 10 treninger, så de fleste vil da bli klare til å gradere 6. september. Mer informasjon og påmelding finner du her.