Aktiviteter

Dette skjer i august

Treningsoppstart etter ferien

Vi håper alle har hatt en fin og avslappende sommerferie. For de som er tilbake fra ferie i august starter vi opp med sommertimeplan fra uke 32. Vi følger da disse treningstidene:

Kids: Mandager fra 17.00 til 17.45
Alle junior: Mandager fra 17.00 til 17.55
Alle senior: Mandager fra 19.00 til 20.40

Fra 16. august blir det også trening på onsdagene (samme timeplan som over) og fra 24. august er vi også i gang på torsdagene med trening for junior fra 18 til 19. Vi anbefaler alle å følge med i Facebookgruppen ”Hwa Rang Holmen medlemsgruppe” for påminnelser om treningstider og andre aktiviteter.

Sommerskole 14. til 18. august

I uke 33 er det ny mulighet til å delta på vår sommerskole og det er ennå ikke for sent å melde seg på! Deltakelse teller som 10 treninger, så de fleste vil da bli klare til å gradere 7. september. Mer informasjon og påmelding finner du her.

Byfest i Sandvika lørdag 26. august

Lørdag 26. august er det byfest i Sandvika. Dette er et viktig arrangement for oss å delta på, og vi skal som vanlig ha stand hvor vi viser frem taekwondo og lar tilskuerne prøve seg på matta. Vi setter veldig stor pris på alle som kommer og hjelper til med å vise frem eller dele ut flyers. Opplegget er fra 10 til 16, men man trenger selvfølgelig ikke å være med hele dagen om man ikke har mulighet.

Dette skjer i september

Treningshelg 1. til 3. september

Siden vi holdt stengt i juli byr vi på en helg fullstappet av trening 1. til 3. september.

Kids og junior møter opp på fredag 1. september klokken 17.15. Det blir trening, film og aktiviteter. Alle barn som ønsker det kan overnatte på senteret, vi spanderer brus på fredag (de som vil tar med snacks selv), samt frokost og mellommåltid lørdag. Lørdag blir det trening for kids og junior frem til 11.45. Junior fra blått belte kan velge om de vil delta på opplegget for junior eller senior.

For senior starter opplegget 12.30 på lørdag. Vi avslutter dagen med pizza, bordtennis og quiz fra 17.30. På søndag er det ny runde med treninger for senior fra 11.30 til 16.00.

Opplegget er gratis for alle som var medlemmer i juli. Nye medlemmer fra august er selvfølgelig også velkommen til å delta, dette koster da 350,- for kids/junior og 400,- for senior. Hver trening man deltar på denne helgen teller som en trening for gradering. Påmelding og program.

Åpent hus mandag 4. september

Mandag 4. september klokken 18.00 blir det åpent hus. Vi håper flest mulig av våre medlemmer vil være med på oppvisningen slik at vi får vist frem mangfoldet og det gode miljøet i klubben. Oppmøte for de som skal være med på oppvisningen er 17.00 (kids møter 17.30). Det blir ikke vanlig trening denne dagen. Vi setter stor pris på om dere forteller venner og kjente om dette arrangementet! Inviter gjerne til dette arrangementet på Facebook.

Møte for hjelpeinstruktører og høybelter 4. september etter oppvisningen

Har du lyst til å være hjelpeinstruktør eller instruktør? Det ligger mye læring i å lære bort taekwondo til andre, instruksjon er også av den grunn et krav for alle som skal gradere til sort belte. Vi trenger hjelp på alle våre partier og vi ønsker med dette møtet å legge en plan for hvem som kan hjelpe til på hvilke partier i høst. For å være hjelpeinstruktør bør man ha minst gult belte og være over 12 år. Alle som har planer om å gradere til 1. dan eller høyere i løpet av 2017 eller sommeren 2018 må delta, eller gi beskjed om at de ikke kan komme. Trykk gjerne delta på dette arrangementet for å vise at du kommer.

Vanlig timeplan

Etter åpent hus er vi tilbake på vanlig timeplan. Vi følger samme timeplan som i vår med følgende treningstider.

Gradering 7. september

For de som ikke fikk gradert på sommerleiren, eller har samlet nok treninger i sommer ved å for eksempel delta på sommerskole og treningshelg er det mulig å gradere torsdag 7. september. Oppmøtetidspunkt vil bli gitt når vi ser hvor mange som melder seg på. Meld deg på her innen 4. september.

Ta-med-venner-uke

11. til 14. september er det ta-med-venner-uke. Da kan alle som vil ta med seg en eller flere venner eller familiemedlemmer på trening helt gratis.

Ferdighetsmerker 18. og 20. september

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

Stand på Askerdagene 23. september

Lørdag 23. september har vi stand på Askerdagene fra 10 til 17. Supert om noen vil komme og hjelpe oss med å vise frem taekwondo og dele ut flyers. Man trenger ikke å være der hele dagen.

Samling Hwa Rang team søndag 24. september

Det er treningssamling for alle som konkurrerer eller ønsker å begynne å konkurrere i Drammen fra 12 til 15.

NC3 og regionalt stevne på Jessheim 30. september

Lørdag 30. september er det norgescup og regionalt stevne på Jessheim. De som ønsker mer informasjon om konkurranser kan sende mail til holmen@hwarang.no, eller spørre Erik eller Anna.

 

Dette skjer i oktober

Høstferie 2. til 6. oktober

I høstferien følger vi ferietimeplan og det blir kun trening på mandagen:

Kids fra 17.00 til 17.45
Alle junior fra 17.00 til 17.55
Alle senior fra 19.00 til 20.40

Aktivitetsskole i høstferien

Vi gjentar suksessen fra sommerskolen og arrangerer aktivitetsskole med taekwondotema i høstferien. Siden mange velger å ta fri deler av høstferien blir det mulig å velge mellom tre eller fem dager, og tilbudet er åpent for barn fra 6–12 år. Det er også mulig for barn som ikke trener taekwondo fra før å være med. Les mer og meld deg på aktivitetsskolen her.

Danseminar for de over 30, 21. oktober i Drammen

Det blir dangraderingskurs for alle voksne fra rødt belte 2. cup og oppover lørdag 21.10 fra 10 til 17. Etterpå blir det felles middag i Drammen. Seminaret koster 390 per pers. (250 for instruktører). Dette seminaret er gyldig som obligatorisk seminar for voksne som skal opp til gradering til sort belte (husk at man trenger to seminarer før gradering). Vanlig danseminar for alle aldre blir 4. og 5. november.

Ferdighetsmerker 23. og 25. oktober

Kids og junior tar ferdighetsmerker disse dagene.

 

Dette skjer i november

Danseminar fra 2. cup (rødt belte)

Lørdag 4. og søndag 5. november arrangerer vi høstens danseminar. Alle som har tenkt til å gradere til dan det nærmeste året må delta på kurset (eller seminaret for de over 30), og vi anbefaler også alle svartbelter til å delta for å være oppdatert på pensum. Husk at alle som skal opp til 1. dan også må ha to seminar før dere graderer. Seminaret er derfor åpent for alle fra rødt belte 2. cup. Du kan melde deg på seminaret ved å bruke påmeldingsskjemaet her (kommer). For mer informasjon, se Innbydelse til danseminar høst 2016.

Samling Hwa Rang team i Drammen

Det er treningssamling for alle som konkurrerer eller ønsker å begynne å konkurrere i Drammen fra 12 til 15.

NM på Jessheim 18. november

Lørdag 18. november er det NM på Jessheim. De som ønsker mer informasjon om konkurranser kan sende mail til holmen@hwarang.no, eller spørre Erik eller Anna.

Gradering for kids 11. desember (NY DATO)

Det blir gradering for alle kids mandag 11. desember klokken 17. Det blir ingen vanlig trening for kids denne dagen. Merk at vi har flyttet datoen fra 13.12 da mange hadde lucia-arrangementer denne dagen. Påmelding kommer.

Gradering for junior og senior 14. desember

Det blir gradering for alle junior og senior torsdag 14. desember. Det blir ikke vanlig trening denne dagen. Påmelding kommer.

Oppmøte:
Junior til og med oransje belte: 17.00
Junior over oransje belte: 18.00
Senior: 19.00

Dangradering 16. desember

Årets dangradering arrangeres lørdag 16. desember i Drammen. De som skal gradere får påmeldingsskjema på danseminaret.

Julebord  i Drammen 16. desember

Hvert år arrangerer vi julebord for hele Hwa Rang (Drammen, Hamar, Heggedal og Holmen) i Drammen etter dangraderingen. Mer informasjon og påmelding kommer.

Juleavslutning med grøtfest

Vi fortsetter tradisjonen fra i tidligere år og inviterer alle medlemmer og foreldre til juleavslutning og grøtfest 18. desember. Arrangementet er gratis. Oppmøte 17.00 til ca. 20.00. Det blir ingen vanlig trening denne dagen. Påmelding kommer.

Juleferie

Etter juleavslutningen 19. desember tar vi juleferie og starter opp med trening igjen onsdag 3. januar.