Om Hwa Rang Drammen

Ble stiftet januar -92, av Master Chi-Cuong Quach. Drammen Hwa Rang TKD Academy har på kort tid vokst til en av Norges største skoler. Dette skyldes både høyt nivå på instruering, og et meget godt miljø blant elevene. Hos oss trener stadig flere og flere familiemedlemmer sammen.
Treningssenteret ligger i Doktor Hansteins gate 17. Senteret er lyst og trivelig og på hele 600 m2 med plass til to store saler, egne garderober med dusj og toaletter, samt resepsjonsdel og kontorer. I tillegg er det stort oppholdsrom med tekjøkken hvor medlemmene kan sitte ned og slå av en prat eller ta en kopp kaffe mellom treningsøktene. Har finnes det også TV/Video for underholdning og undervisning. Master Cuong tar det mye av undervisningen selv. Han er en de beste instruktørene i Norge og mange av hans elever har gode resultater fra nasjonale og internasjonale mesterskap . I 2002 ble konkurranseutøverne fra Hwa Rang beste team i NM og Nordisk Mesterskap. Vi i Hwa Rang Taekwondo Academy Drammen ønsker deg hjertelig velkommen, og garanterer deg bedre form, nye venner og mange fine opplevelser.

Lokaler

Senteret er lyst og trivelig på 600m2 med to store saler, garderober med dusj og toaletter samt et stort oppholdsrom.

Hovedtrener

Grand Master Cuong Quach Chi, Sort belte 8. Dan WTF:

– Grunnlegger og leder av Hwa Rang

TKD Academy Norge.

– Innehaver av Drammen Hwa Rang

TKD Academy.

– Utdannet som Internasjonal

instruktør/Master fra The World

Tae Kwon-Do Academy.

– Over 30 års erfaring.

– Grunnlegger av Vovinam VietVoDao Norway 2004

–   Vovinam verdensmester 2005 og 2007

–   Beste Nordiske team 2003 og 2004

– Norge beste klubb i mønster 2015-2014, 2012- 2011, 2010-2009, 2007 – 2003.

Treningstilbud

Hwa Rang Drammen har et variert treningstilbud. Hovedaktiviteten er taekwondo, men det undervises også i andre kampkunster på senteret.

Taekwondo

Våre taekwondoklasser er delt inn i kids (5-8 år), junior (9-12 år), og voksne (13+). I tillegg har vi en rekke temaklasser som er spesialtilpasset ulike tema og ferdighetsnivåer.

Hva kan Taekwondo gi deg?

  • Selvforsvar
  • Selvtillit
  • Fysisk og psykisk velvære og ro.
  • Forbedret konsentrasjon.
  • Kunnskap om østens kultur.
  • Forebygge skader.
  • Egne treningspartier med miljø.
  • En kamp mot egne grenser.
  • Økt smidighet og styrke.

Taichi og Yoga

Lær riktig pusteteknikk og god holdning! Yoga gir deg økt kroppskontroll, bevegelighet, balanse og styrke. Passer for alle aldre.

Vi i Hwa Rang Taekwondo Academy ønsker deg hjertelig velkommen, og garanterer deg bedre form, nye venner og mange fine opplevelser!

Bursdag hos Hwa Rang Drammen

Nå kan du feire bursdagen din hos oss. Dere slipper å rydde og vaske, og kan lage så mye støy dere vil! Vi stiller med instruktør/vert for dagen. Mat, drikke og rekvisita må medbringes selv.

Varighet: 2 timer
Pris: 1500,- (uavhengig av antall)

Ta kontakt på  tlf. 920 84 201 for nærmere informasjon.